Acreditación Web de Interés Sanitario

jueves, 4 de febrero de 2010

Tot esperant... Marina Geli

ORIGEN: http://dempeus.nireblog.com/post/2010/01/28/tot-esperant-marina-geli

Dos malalts de fibromiàlgia es desmaien mentre esperen una reunió amb la consellera


 

Imatge de la concentracióLa Comissió de Seguiment per una millor atenció, formació i investigació en Fibromiàlgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica s'ha reunit a la Conselleria de Salut. Diferents associacions han demanat la compareixença de la Consellera Marina Geli, donada "la manca de concreció i vaguetats de qui la representava per part de la conselleria".

"Quan s'ha donat per acabada unilateralment la reunió per part de qui la presidia del Departament, els representants d'aquestes associacions s'han negat a abandonar la Conselleria fins no parlar amb la persona responsable, la consellera Marina Geli", expliquen.

Després de gairebé dues hores d'espera el Director de Servei, Xavier Rodriguez, "s'ha compromés que la Consellera rebrà a la Comissió de Seguiment i altres entitats presents el proper dia 15 a les 7 de la tarda, per tractar de la concreció definitiva de la Resolució 203/VIII i el seu ple compliment, fil per randa, com va ser aprovat per unanimitat pel Parlament de Catalunya".

A l'exterior de la conselleria un centenar de persones amb pancartes es concentraven per recolçar la Comissió de Seguiment. "Donat el llarg temps d'espera i les notícies del tancament dels seus companys i companyes dins la Conselleria, dues persones han sofert desmais i han hagut de ser ateses pels serveis d'emergències", lamenten.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Recuerda, tus comentarios 👍 me ayudan a mejorar, y a tí a consultar alguna duda. En mis textos, en las palabras técnicas, siempre intento poner un link que te lo explique, haz clic en la palabra y ya 😊

¿TIENES UN COMENTARIO PARA MI?